• pagetitle pagetitle pagetitle

Business

Wij zijn gespecialiseerd in taxeren, verkopen en verhuren van bedrijfsmatig onroerend goed in met name de oostkant van Utrecht. Wij zijn een dynamisch team en met onze “niet lullen maar poetsen”- mentaliteit zijn wij altijd in staat om de beste oplossing voor uw vraagstuk te vinden.

Onze kantoren zijn gevestigd in Bilthoven, Baarn - Soest, Den DolderUtrecht en Zeist  Ons team van Burgersdijk Makelaars is ervaren in het adviseren van bedrijven, (semi-)overheden, corporaties, institutionele beleggers en particulieren bij het (ver)huren, (ver)kopen, waarderen of het realiseren van commercieel onroerend goed. Wij denken graag op creatieve wijze met u mee en zetten alle communicatiekanalen in om een huurder of koper voor u te vinden.

Door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsmatig vastgoed hebben wij veel kennis van de lokale vastgoedmarkt. We zijn hierdoor in staat om u te voorzien van duidelijk en eerlijk advies met als doel de meest rendabele optie voor u te realiseren. Of het nou om uw eigen huisvesting gaat, of het verhuren of verkopen van onroerend goed.

Burgersdijk Makelaars doet het graag anders dan anders, we denken out of the box. Ons team zet vernieuwende kanalen in om het vooraf gestelde doel voor onze opdrachtgever te realiseren. Bovendien gebruiken we diverse verfrissende marketingtools en werken we met de nieuwste technologieën op gebied van online communicatie.

Bel gerust met één van onze teamleden van Burgerdijk Makelaars en komen graag bij u langs voor een taxatie of een vrijblijvend gesprek over de verkoop of verhuur van uw bedrijfspand.

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie