• Burgersdijk Makelaars Zeist Burgersdijk Makelaars Zeist Burgersdijk Makelaars Zeist

    Burgersdijk Zeist
    Uw buitengewoon
    betrokken makelaar

Burgersdijk Zeist

Kantoor Burgersdijk Zeist is gelegen tegenover het Walkartpark aan de hoofstraat “Slotlaan”, te midden van de winkels en aan de voet van Slot Zeist. Burgersdijk nam Klaassen makelaardij over in 2017 en wordt nu geleid door Monique Corvers. Ze woont en werkt met veel plezier in Zeist;, “Zeist is een mooie, niet al te grote stad, met de prachtige Zeisterbossen erom heen, een ideale combinatie. Als geboren Rotterdamse voel ik mijzelf hier erg thuis en begrijp goed dat mensen uit de randstad kiezen voor Zeist: wonen in een natuurlijke omgeving met een stads gevoel”. 

Makelaar Taxateur Monique Corvers leidt sinds 2018 Burgersdijk Makelaars in Zeist, de makelaardij die de volle aandacht richt op het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. Acht jaar geleden begon ze met makelen bij Burgersdijk in de vestiging Bilthoven, daarvoor werkte ze in Het Gooi, maar maakte toen graag de stap naar haar eigen leefomgeving. “Burgersdijk is een betrokken makelaardij met een persoonlijke aanpak. Verhuizen doen mensen maar een aantal keer in hun leven en een prettige begeleiding vanuit onze rol als makelaar is mij op het lijf geschreven.” 

WERKGEBIED

Met ons Zeister kantoor aan de Slotlaan in het centrum zet Burgersdijk ook Zeist en haar omgeving op de kaart. Het werkgebied is breed, van Zeist tot Maarsbergen (oa bijv. ook Soesterberg en Huis ter Heide) en de gehele Utrechtse Heuvelrug (waaronder oa. Driebergen, Odijk en Bunnik). 

ONS TEAM

Ons enthousiaste Zeist-team bestaat verder uit Leny Klaassen, assistent makelaar (ARMT), werkzaam in de buitendienst; “Zij begeleidt onze bezichtigingen op een heel persoonlijk manier, zodat iedere kijker zich welkom voelt en het huis optimaal wordt bezichtigd”. Irene de Groot is onze vaste Office Manager, zij verzorgt de gehele backoffice; van bezichtigingen plannen, opstellen koopovereenkomsten, tot aan het verzenden van de stukken aan de notaris. Met haar hartelijkheid aan de telefoon is ze ons visitekaartje. Samen werken wij als team met goede communicatie, kennis en inzet om elke klant optimaal te dienen.

STERK MAKELAARSNETWERK

Burgersdijk is al bijna 65 jaar een betrouwbare naam  in de regio, het begon allemaal in Bilthoven in 1957 en is inmiddels wijd bekend in de regio van de Utrechtse Heuverlrug. Er zijn nu maar liefst vier vestigingen: Bilthoven, Den Dolder, Utrecht en Zeist. “We willen zoeker, verkoper en koper duidelijk maken dat we in deze gehele regio een sterk netwerk bieden, waar op een betrokken en adequate manier het nieuwe wonen wordt begeleid.” 

‘EEN TEVREDEN KLANT IS WAT TELT EN DAAR DOEN WIJ NÉT EEN STAPJE MEER VOOR OM DAT TE REALISEREN’ 

WAAROM BURGERSDIJK ZEIST?

De echte betrokkenheid, de marktkennis, net dat stapje extra en ons enthousiasme maakt ons anders dan gewoon; Buitengewoon. “Je wilt als koper of verkoper de beste prijs, maar de reden dat je je woning verlaat of een nieuw huis zoekt hangt vaak samen met veranderende leefomstandigheden. Soms is dat een scheiding, een andere keer raak je op leeftijd en is het tijd kleiner te gaan wonen. Juist dan is het van belang dat je je een betrouwbare partner toont en begripvol bent. Daar draait alles om. Ik denk dat we daar succesvol in zijn, iets dat wordt bewezen door het aantal positieve beoordelingen op Funda. Mensen waarderen onze adviezen en service in hun reviews. Dat zegt iets over onze prestaties en dát is waar je het voor doet als makelaar!”

Neem contact met ons op

Het team van Burgersdijk Zeist

MONIQUE CORVERS RMRT MONIQUE CORVERS RMRT

MONIQUE CORVERS RMRT

NVM Makelaar / taxateur

LENY KLAASSEN ARMT LENY KLAASSEN ARMT

LENY KLAASSEN ARMT

Assistent-Makelaar

IRENE DE GROOT IRENE DE GROOT

IRENE DE GROOT

Office-Manager

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie