• Burgersdijk Makelaars Zeist Burgersdijk Makelaars Zeist Burgersdijk Makelaars Zeist
  • Burgersdijk Makelaars Zeist Burgersdijk Makelaars Zeist Burgersdijk Makelaars Zeist

    Burgersdijk Zeist
    Uw buitengewoon
    betrokken makelaar

Burgersdijk Zeist

Kantoor Burgersdijk Zeist is gelegen tegenover het Walkartpark aan de hoofdstraat “Slotlaan”, te midden van de winkels en aan de voet van Slot Zeist. Burgersdijk Zeist wordt gerund door onze Makelaar-taxateur; Monique Corvers. Zij woont en werkt met veel plezier in Zeist;, “Zeist is een mooie plaats met een gezellig centrum en de prachtige Zeisterbossen erom heen; een ideale combinatie. Wij begrijpen goed dat mensen uit de randstad kiezen voor Zeist: wonen in een natuurlijke omgeving met een stads gevoel”.

De Burgersdijk Makelaars in Zeist hebben beide ruime ervaring en richten hun volle aandacht op het aankopen, verkopen en taxeren van woningen. “Burgersdijk is een betrokken makelaardij met een persoonlijke aanpak. Verhuizen doen mensen maar een aantal keer in hun leven en een prettige begeleiding bij aan- of verkoop vanuit onze rol als makelaar is ons op het lijf geschreven.”

ONS TEAM

Ons enthousiaste Zeist-team bestaat naast Monique uit Leny Klaassen, assistent makelaar (ARMT), werkzaam in de buitendienst; “Zij begeleidt onze bezichtigingen op een heel persoonlijk manier, zodat iedere kijker zich welkom voelt en het huis optimaal wordt bezichtigd” en Irene de Groot, onze Office Manager, zij verzorgt de gehele backoffice; van bezichtigingen plannen, opstellen koopovereenkomsten, tot aan het verzenden van de stukken aan de notaris. Met haar hartelijkheid aan de telefoon is ze ons visitekaartje. Samen werken wij als team middels goede communicatie, kennis en inzet om elke klant optimaal te dienen.

STERK MAKELAARSNETWERK

Burgersdijk is al 65 jaar een betrouwbare naam in de regio. Het begon allemaal in Bilthoven in 1957 en is inmiddels wijd bekend in de provincie Utrecht. Er zijn nu maar liefst vijf vestigingen: Bilthoven, Baarn - Soest, Den Dolder, Utrecht en Zeist. “We willen zoeker, verkoper en koper een sterk netwerk bieden in de gehele regio, waar op een betrokken en deskundige manier het verkoop- en aankoopproces wordt begeleid.”  

‘EEN TEVREDEN KLANT IS WAT TELT EN DAAR DOEN WIJ NÉT EEN STAPJE MEER VOOR OM DAT TE REALISEREN’

WERKGEBIED

Met ons Zeister kantoor aan de Slotlaan in het centrum zet Burgersdijk ook Zeist en haar omgeving op de kaart. Het werkgebied is breed, van Zeist tot Maarsbergen (oa bijv. ook Soesterberg en Huis ter Heide) en de gehele Utrechtse Heuvelrug (waaronder oa. Driebergen, Odijk en Bunnik).

WAAROM BURGERSDIJK ZEIST?

De marktkennis, deskundigheid, ons enthousiasme en nét dat stapje extra, maakt Burgersdijk  Buitengewoon Betrokken. “Je wilt als koper of verkoper de beste prijs, maar de reden dat je je woning verlaat of een nieuw huis zoekt hangt vaak samen met veranderende leefomstandigheden. Dat kan zijn samenwonen of juist scheiden, gezinsuitbreiding of kleiner willen wonen op oudere leeftijd. Juist dan is het van belang dat je je een betrouwbare partner toont en begripvol bent. Daar draait alles om. Wij willen daar succesvol in zijn, iets dat wordt gereflecteerd door het aantal positieve beoordelingen op Funda. Klanten waarderen onze adviezen en service in hun reviews en dát is waar je het voor doet als makelaar!”

Neem contact met ons op

Het team van Burgersdijk Zeist

MONIQUE CORVERS RMRT MONIQUE CORVERS RMRT

MONIQUE CORVERS RMRT

NVM Makelaar / taxateur (directeur)

LENY KLAASSEN ARMT LENY KLAASSEN ARMT

LENY KLAASSEN ARMT

Assistent-Makelaar

IRENE DE GROOT IRENE DE GROOT

IRENE DE GROOT

Office-Manager

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie