• Burgersdijk Makelaars Utrecht Burgersdijk Makelaars Utrecht Burgersdijk Makelaars Utrecht

    Burgersdijk Utrecht
    Uw buitengewoon
    betrokken makelaar

Burgersdijk Utrecht

Burgersdijk Makelaars dat in 2019 het makelaarskantoor Muus & IJzerman Makelaardij overnam, heeft in en om de stad een buitengewoon sterke positie in het begeleiden bij verkopen, aankopen en taxeren van woningen en bedrijfsonroerendgoed, maar zijn ook betrokken bij het ontwikkelen van bijzondere nieuwbouw- en transformatieprojecten. 

Met ons ervaren makelaarsteam maken wij het verschil.

Burgersdijk Makelaars is met viijf vestigingen in Bilthoven, Baarn - Soest, Den Dolder, Utrecht en Zeist een grote speler in de regio, onze ervaren makelaars werken intensief samen, maar toch blijft het vizier op de lokale woningmarkt. Zo kan elke woonwens worden vervuld. “Je wil persoonlijke aandacht als je de verkoop van je woning en/of  de aankoop een nieuwe woning overweegt. Onder het genot van een kop koffie, rustig overleggen, ook buiten werktijd”.

Service bieden is al 65 jaar de kern in de dienstverlening bij Burgersdijk Makelaars en zit in ons DNA. Opdrachtgevers zoeken zekerheden en willen dat de zaken die goed geregeld moeten worden ook goed zijn geregeld. Daar is betrokkenheid en kennis voor nodig. Ons kantoor onderscheidt zich hierin. Ook als de handtekeningen zijn gezet blijven we bovendien beschikbaar voor klanten. Omdat het complete proces, van het eerste advies tot na de notaris, bepaalt hoe je het verkopen of verwerven van je nieuwe woning of kantoor beleeft. Onze betrokkenheid maakt het een buitengewone ervaring.” 

“Buitengewoon goed”

Neem contact met ons op

Het team van Burgersdijk Utrecht

Bastiaan Jonker RMRT Bastiaan Jonker RMRT

Bastiaan Jonker RMRT

NVM Makelaar / taxateur (directeur)

DIRKJAN HASPELS KRMT DIRKJAN HASPELS KRMT

DIRKJAN HASPELS KRMT

Kandidaat-Makelaar / taxateur

Jeannette Loonstra-van Harmelen Jeannette Loonstra-van Harmelen

Jeannette Loonstra-van Harmelen

Nieuwbouwspecialist / makelaar

MARION VAN DER VEN MARION VAN DER VEN

MARION VAN DER VEN

Office-Manager

Iris Ockhuizen Iris Ockhuizen

Iris Ockhuizen

Office-Manager

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie