• Burgersdijk Makelaars Den Dolder Burgersdijk Makelaars Den Dolder Burgersdijk Makelaars Den Dolder
  • Burgersdijk Makelaars Den Dolder Burgersdijk Makelaars Den Dolder Burgersdijk Makelaars Den Dolder

    Burgersdijk Den Dolder
    Uw buitengewoon
    betrokken makelaar

Burgersdijk Den Dolder

Edwin Kotkamp, sinds 2014 partner van Burgersdijk Makelaars, begon zijn makelaarsloopbaan in 1996 bij Kooy Makelaars in Den Dolder. Beëdigd als makelaar/taxateur in 1999, nam hij het kantoor in 2001 over om het uit te bouwen tot een vertrouwd begrip in de regio. Edwin: “Ik ben opgegroeid in Bilthoven;  begonnen op de kleuterschool Prinses Margrietschool, eindigend op Het Nieuwe Lyceum, gevoetbald bij FAK naast Inventum en uiteindelijk neergestreken in het prachtige Den Dolder waar ik ooit begonnen ben in de jeugd van DOSC. Ik ken de omgeving goed en het is bij iedere bezichtiging weer erg leuk om de mensen te vertellen over deze prachtige woonomgeving ”

In de bosrijke en centraal gelegen omgeving van vestiging Den Dolder werkt Edwin Kotkamp samen met zijn collega`s Nathalie Teijgeler, die zorgdraagt voor een efficiënte binnendienst en Lot Wisman, die samen met Edwin actief is in de buitendienst. Het werkgebied beslaat voornamelijk de dorpen aan de oostkant van de stad Utrecht. Een diversiteit aan woningtypen uit verschillende bouwperioden: hoek- en rijwoningen, maar ook vrijstaande woningen in het hogere segment en appartementen en bungalows.

AANDACHT VOOR MENSEN

“Hoe Marc van Olderen en ik ertoe kwamen in 2014 de handen ineen te slaan? Marc en ik overlegden in mijn tijd als eigenaar van Kooy Makelaars geregeld. We waren professionele buren, er was overlap in onze activiteiten. De gemeenten De Bilt en Zeist liggen nagenoeg aan elkaar vast natuurlijk. Ergens tijdens deze gesprekken is het zaadje geplant dat we met een fusie een betere uitgangspositie voor beide makelaarskantoren konden creëren. Samengaan voelde bovendien goed. En nog steeds. We geloven allebei dat medewerkers van succesvolle makelaarskantoren zich goed moeten verplaatsen in wereld van de klant. Je aan- of verkoopadvies moet goed zijn, maar aandacht voor mensen maakt het verschil. Het makelaarsnetwerk van Burgersdijk Makelaars draagt daaraan bij.” 

SNEL INFORMATIE DELEN

Edwin Kotkamp, is in de afgelopen vijfentwintig jaar vergroeid geraakt met het dorp Den Dolder en haar omgeving. Hij kent er elke straathoek. En dat is nodig. In de tumultueuze woningmarkt kan gedegen kennis van de lokale woningmarkt van doorslaggevend belang zijn. “Aandacht voor het wel en wee van onze klanten staat aan de basis. Daar gaat het om in goede en slechte tijden. Gedegen kennis van de markt, het snel delen van informatie met je collega’s tijdens een bezichtiging of taxatie kan zomaar het verschil tussen wel of niet slagen betekenen. Wij kiezen graag voor het eerste.”

Of je nu koopt, verkoopt of een taxatie nodig hebt voor een verbouwing of herziening van de rente van je hypotheek, wij hebben voor alles een oplossing, zegt Edwin Kotkamp, die druk bezig is de processen in de vijf filialen van Burgersdijk Makelaars nog beter op elkaar te laten aansluiten. Allemaal inspanningen die de ervaring van onze klanten met een makelaar van Burgersdijk buitengewoon moeten maken. “We streven naar 100% tevredenheid, bij alle klanten – ook nadat de transactie  afgerond is. Om dat te bereiken willen we overal op dezelfde manier werken, de slagkracht van ons team verbeteren. Automatisering hoort daar vanzelfsprekend  bij. Zo zorgen we er voor dat onze makelaars en klanten beter en directer zijn verbonden. Het is ons doel om van iedere transactie een ervaring te maken die in alle opzichten goed voelt voor beide partijen.. Want een huis verkopen of kopen doe je niet iedere dag.  

Graag zijn wij u van dienst en staan u graag met raad en daad bij in het verkoopproces van uw woning!

Neem contact met ons op

Het team van Burgersdijk Den Dolder

EDWIN KOTKAMP RMRT EDWIN KOTKAMP RMRT

EDWIN KOTKAMP RMRT

NVM Makelaar / taxateur (partner)

LOT WISMAN ARMT LOT WISMAN ARMT

LOT WISMAN ARMT

Assistent-Makelaar

MAURICE VAN DER LUGT MAURICE VAN DER LUGT

MAURICE VAN DER LUGT

Vastgoedadviseur

NATHALIE TEIJGELER NATHALIE TEIJGELER

NATHALIE TEIJGELER

Office-Manager

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie