• pagetitle pagetitle pagetitle
  • Burgersdijk Makelaars Bilthoven Burgersdijk Makelaars Bilthoven Burgersdijk Makelaars Bilthoven

    Burgersdijk Bilthoven
    Uw buitengewoon
    betrokken makelaar

Burgersdijk Bilthoven

Marc van Olderen is de derde makelaarsgeneratie bij Burgersdijk Makelaars. Aankomend jaar werkt hij hier 30 jaar en bestaat het makelaarskantoor 65 jaar. Alweer een mijlpaal, één die het kantoor dankt aan de ambitie steeds weer klantverwachtingen te overtreffen. “Mensen zoeken zekerheden en willen dat vastgoedzaken goed zijn geregeld. Daar is betrokkenheid voor nodig, commitment, maar ook kennis. Daar onderscheiden we ons mee.”

Het is dus alweer bijna 30 jaar geleden dat Marc zijn voorganger Joop van der Pijl en naamgever van het kantoor Joan Burgersdijk een jonge Marc van Olderen de fijne kneepjes van het vak leerde. Bouwtechnieken doorgronden, juridische feiten leren toepassen en veeleisende klanten “leren lezen”. Maar ook: integer blijven, zorgen voor een goed humeur bij mensen en verstandige adviezen geven waar kopers en verkopers echt bij zijn gebaat. Het zijn zaken die Marc nog altijd als belangrijke kantoorstandaards beschouwt. “Als je het edele ‘makelen’ leuk vindt, het je passie is, dan blijf je tot je zeventigste actief – net als voorgangers Joan Burgersdijk en Joop van der Pijl”. Marc van Olderen is in 1999 door de rechterbank in Utrecht beëdigd als woningmakelaar & taxateur o.g. en heeft zich daarnaast gespecialiseerd in bedrijfs- en beleggingsvastgoed als bedrijfsmakelaar & taxateur.

Duurzame relaties aankopen

Kennis doorgeven staat nog altijd aan de basis van de vooruitgang die het kantoor maakt. Het hoort bij de manier van zakendoen die Marc nastreeft. Net als de mens centraal stellen in alles wat je doet. De klanten zijn het die kiezen, Burgersdijk faciliteert. “Je probeert voor een langere periode een band op te bouwen met mensen. Zij willen vaak ook een duurzame relatie. Die chemie moet wederzijds zijn. Want je wilt een vertrouwensband ontwikkelen die waarde creëert. Elke aankoop of verkoop word je in staat gesteld de grootste uitgave die mensen in hun leven doen te begeleiden. Dat schept een verantwoordelijkheid.
Ik was vandaag bij een meneer op bezoek die al 48 jaar in hetzelfde huis woonde. Hij had de woning zelf gebouwd en had helaas zijn vrouw verloren. De man verontschuldigde zich bij me en zei: ‘Ik wilde eerst even met u kennismaken’. Ik zei daarop: Dat wil ik ook heel graag. Je zoekt connectie, raakvlakken. Op die manier probeer je mensen verder te helpen. Dat is iets wat ik graag doe. Als je in dit vak niet de bereidheid hebt te investeren in mensen, te luisteren naar wat ze hebben te vertellen, kom je niet tot de kern en leer je niet hun behoeften kennen. Dat is in onze makelaardij het allerbelangrijkste.”  

‘Je neemt klanten mee in het proces, maar probeert hen ook te ontzien’

Weloverwogen keuzes maken

Transparantie en integriteit zijn voor Marc boven alles verheven. En duidelijkheid: wat ga je voor iemand doen? En hoe ga je dat doen? “Uiteindelijk ga je iemand adviseren. Dan toon je de valkuilen en geef je een beeld van voordelen die iemand met aan- of verkoop kan bereiken. Maar uiteindelijk wil ik wel dat mensen op basis van de kennis die ik deel een weloverwogen beslissing nemen. Dus je neemt iemand mee in het proces, maar probeert hem of haar ook te ontzien. Als je dat op een goede manier kunt combineren, dan ben je er.”

In 2015 is Pieter van Soest (1983), met zijn roots in Bilthoven, bij ons team gekomen en heeft zich het DNA van Burgersdijk snel eigen gemaakt en heeft zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de stad Utrecht en de prachtige dorpen rond Utrecht-Oost. Enige jaren later is Marc Jan Derksen (1987) met eveneens zijn roots in deze regio toegetreden tot ons kantoor in Bilthoven. Daarnaast wordt ons team sinds jaar en dag buitengewoon versterkt door ons team van de binnendienst bestaande uit Annemieke Strating, Linda Schuurman en Mignon Oostinjen-Van der Vlist. Met zijn zessen vormen zij het team van ons kantoor in deze regio.

Burgersdijk Makelaars is met vijf vestigingen in Bilthoven, Baarn - Soest, Den Dolder, de stad Utrecht en Zeist een grotere speler in de regio, wij werken intensief samen, maar toch blijft het vizier op de lokale woningmarkt. Zo kan elke woonwens worden vervuld. “Je wilt persoonlijke aandacht als je een verhuizing of aankoop overweegt. Een kop koffie, rustig overleggen en als het moet buiten werktijd zorgen voor een bezichtiging of taxatie.”

Service bieden is al bijna 65 jaar een kern in de dienstverlening bij Burgersdijk Makelaars en zit in onze DNA. “Daar blinken we in uit”, zegt Marc. “Mensen zoeken zekerheden en willen dat de zaken die goed geregeld moeten worden ook goed zijn geregeld. Daar is betrokkenheid voor nodig en kennis. Ons kantoor onderscheidt zich hierin positief. Ook als de handtekeningen zijn gezet blijven we bovendien beschikbaar voor klanten. Omdat het complete proces, van eerste advies tot na de notaris, bepaalt hoe je het verwerven van je nieuwe woning of kantoor beleeft. Onze betrokkenheid maakt die ervaring buitengewoon.” 

Neem contact met ons op

Het team van Burgersdijk Bilthoven

MARC VAN OLDEREN RMRT MARC VAN OLDEREN RMRT

MARC VAN OLDEREN RMRT

NVM Makelaar / taxateur (partner)

PIETER VAN SOEST KRMT PIETER VAN SOEST KRMT

PIETER VAN SOEST KRMT

Kandidaat-Makelaar / taxateur

MARC-JAN DERKSEN KRMT MARC-JAN DERKSEN KRMT

MARC-JAN DERKSEN KRMT

Kandidaat-Makelaar / taxateur

MIGNON OOSTINJEN -VAN DER VLIST MIGNON OOSTINJEN -VAN DER VLIST

MIGNON OOSTINJEN -VAN DER VLIST

Marketing & Communicatie

LINDA SCHUURMAN LINDA SCHUURMAN

LINDA SCHUURMAN

Office-Manager

ANNEMIEKE STRATING ANNEMIEKE STRATING

ANNEMIEKE STRATING

Office-Manager

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie