• Burgersdijk Makelaars Bilthoven Burgersdijk Makelaars Bilthoven Burgersdijk Makelaars Bilthoven
  • Burgersdijk Makelaars Bilthoven Burgersdijk Makelaars Bilthoven Burgersdijk Makelaars Bilthoven

    Burgersdijk Baarn - Soest
    Uw buitengewoon
    betrokken makelaar

Baarn - Soest

Vorstelijk wonen & werken

Paleis Soestdijk biedt de mogelijkheid aan mensen en bedrijven om zich te vestigen op het Paradeterrein welk onderdeel uitmaakt van Paleis Soestdijk. Het Paradeterrein vormt al sinds honderden jaren integraal onderdeel van het landgoed Paleis Soestdijk. Dit is het voormalige ‘dorpje’ tegenover het paleis waar onder meer de werkplaats, garages, manege, koninklijke stallen, de Intendantwoning en meerdere woningen voor het paleispersoneel waren gevestigd.

Burgersdijk Makelaars is met vijf vestigingen in Bilthoven, Baarn - Soest, Den Dolder, de stad Utrecht en Zeist een grotere speler in de regio. Wij werken intensief samen, maar toch blijft het vizier op de lokale woning- en bedrijfsmarkt. Zo kan elke woonwens worden vervuld. “Je wilt persoonlijke aandacht als je een aan- of verkoop overweegt". 

Burgersdijk Makelaars bestaat sinds 1957 en service vormt al ruim 65 jaar de kern van onze dienstverlening en daar blinken we in uit. Het zit in ons DNA. “Mensen zoeken zekerheden en willen dat de zaken die goed geregeld moeten worden ook goed zijn geregeld. Daar is betrokkenheid voor nodig en kennis. Ons kantoor onderscheidt zich hierin positief. Ook als de handtekeningen zijn gezet blijven we bovendien beschikbaar voor klanten. Omdat het complete proces, van eerste advies tot na de notaris, bepaalt hoe je het verwerven van je nieuwe woning of kantoor beleeft. Onze betrokkenheid maakt die ervaring buitengewoon.” 

Neem contact met ons op

Het team van Burgersdijk Baarn - Soest

EDWIN KOTKAMP RMRT EDWIN KOTKAMP RMRT

EDWIN KOTKAMP RMRT

NVM Makelaar / taxateur (partner)

Jeannette Loonstra-van Harmelen Jeannette Loonstra-van Harmelen

Jeannette Loonstra-van Harmelen

Vastgoedadviseur / Nieuwbouwspecialist

MAURICE VAN DER LUGT MAURICE VAN DER LUGT

MAURICE VAN DER LUGT

Vastgoedadviseur

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie