• Nieuwbouw Nieuwbouw Nieuwbouw

NIEUWBOUW

Burgersdijk Makelaardij is al jaren zeer actief in het adviseren, begeleiden en verkopen van nieuwbouwprojecten. Verschillende opdrachtgevers zijn we de afgelopen jaren van dienst geweest in de stad en regio Utrecht.

Ons betrokken en ervaren nieuwbouwteam heeft bij elkaar meer dan 90 jaar ervaring bij advies, begeleiding en verkoop. Voor de ontwikkelaar zijn we een goede gesprekspartner en zijn we bij voorkeur zo vroeg mogelijk bij de ontwikkeling betrokken, om op deze manier als een team een zo goed mogelijk te verkopen project in verkoop te brengen voor de juiste doelgroep, dat voor marktconforme prijzen binnen een reëele tijd verkocht wordt.

De verkoop van nieuwbouw is een compleet andere tak van sport dan aan- en verkoop van bestaande bouw, en voor veel kantoren is het een ondergeschoven kindje. Vandaar dat Burgersdijk hiervoor haar eigen specialisten heeft die zich alleen bezighouden met advies en verkoop van projecten, met gedegen en jarenlange kennis van de markt. 

Niet alleen bij nieuwbouwprojecten, maar ook advies bij het transformeren van bestaande objecten zijn we zeer actief. Het herbestemmen van vastgoed is aan de orde van de dag. Het is topsport om bijvoorbeeld een rijksmonument te transformeren naar appartementen, om met respect voor het object zelf en tegelijkertijd met inachtneming van alle eisen van de overheid een zo goed mogelijk woonprogramma te realiseren. Onze expertise ligt zeker ook op dit vlak.

Voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling, VINEX-locaties, inbreidingslocaties, groot en klein, transformatie en herbestemming van bestaand vastgoed, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwmakelaar om uw project op deskundige wijze in de markt te brengen, of lijkt het u leuk eens van gedachten te wisselen over de projecten die u in voorbereiding heeft, of de mogelijkheden te bekijken om bestaand vastgoed te transformeren? We maken graag een afspraak met u. De contactpersoon van ons kantoor is Jeannette Loonstra.

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie