• Burgersdijk. Uw buitengewoon betrokken makelaar. Burgersdijk. Uw buitengewoon betrokken makelaar. Burgersdijk. Uw buitengewoon betrokken makelaar.

Betrokken

Heel bijzonder vinden wij het om lokaal onze (sport)-verenigingen die volledig draaien op enthousiaste vrijwilligers financieel te kunnen helpen. Wij ondersteunen deze verenigingen omdat wij inzien dat een vereniging het niet alleen kan hebben van de contributie van de leden van een vereniging.

De recent opgerichte Stichtse Rugby Football Club ondersteunen wij bijvoorbeeld sinds hun oprichting een aantal jaren terug en nu is de club niet meer weg te denken uit de regio, mede door het enthousiasme van een aantal ouders die vol overgave de club steeds meer body geven. Daarnaast sponsoren wij al jaren de iconische Dolderse voetbalafdeling van DOSC en natuurlijk het bijzonder goed spelende Dames 1 van Stichtse. Maar ook sponsoren wij de Sinterklaasvereniging en de historische verenigingen van de plaatsen waar wij kantoor houden.

Al die verenigingen dragen bij aan een prettige woonomgeving waar wij en toekomstige bewoners tot in lengte van dagen kunnen blijven wonen, sporten en de vele andere activiteiten kunnen doen die door al die vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt! Hulde aan al die mensen die dat dagelijks en wekelijks doen!!    

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie