• pagetitle pagetitle pagetitle

Aankoop

In de huidige huizenmarkt is het voor een zoeker bijzonder moeilijk om een huis te kunnen aankopen. Het aanbod is zeer krap en de vraag is zeer groot door de schaarste van leuke woningen. Heb jij ook al vaker naast het net gevist en ben je benieuwd wat een aankoopmakelaar van Burgersdijk voor je kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in of neem op andere wijze contact op met één van onze vestigingen, we helpen je graag! Wij maken dan een afspraak met je om je woonwensen in kaart te brengen en onze aankoop-dienstverlening toe te lichten.

Wat doet een aankoopmakelaar van Burgersdijk Makelaars voor je?

Het begint met je woonwens in kaart te brengen tijdens ons eerste gesprek en deze dan te verwerken in ons systeem, maar belangrijker: in het netwerk van de aankoopmakelaar! Hij/zij kent de markt en weet welk aanbod er aan komt: zo ben je er als eerste bij! 

Wanneer er na de bezichtiging de wens is te bieden, krijg je kundig en eerlijk advies over de bouwkundige staat, de waarde van het pand, plannen in de naaste omgeving die mogelijk van invloed zijn op de waarde, de hoogte van het bod en andere relevante informatie.
De aankoopmakelaar begeleidt dan verder het gehele proces, de aankoopmakelaar zal u van iedere stap in het proces op de hoogte brengen. Wanneer het gelukt is het huis aan te kopen blijft de makelaar je begeleiden tot en zelfs ná de levering bij de notaris. En u honoreert ons alleen bij een succesvolle aankoop!

De prettige no-nonsense begeleiding van dit aankoopproces samen met onze 24/7-betrokkenheid en nét dat stapje extra om uw droomhuis aan te kopen, maakt de Burgersdijk aankoopmakelaar een succesvolle partner bij uw zoektocht in onze regio! 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie