• Burgersdijk |Uw buitengewoon |betrokken taxateur Burgersdijk |Uw buitengewoon |betrokken taxateur Burgersdijk |Uw buitengewoon |betrokken taxateur

WONEN EN COMMERCI√čLE TAXATIES

Wij staan voor u klaar bij een taxatie in Utrecht, Bilthoven, Den Dolder, Baarn, Soest, Maartensdijk, Zeist, Bosch en Duin en directe omgeving. Wij hebben veel kennis van de lokale vastgoedmarkt en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor wij een correcte taxatie kunnen uitvoeren van uw woning, beleggingspand of bedrijfspand. Daarnaast beschikken wij over de vereiste kennis en certificeringen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en zorgvuldig opgesteld taxatierapport.

Wij staan met vier taxateurs geregistreerd in het taxateursregister NRVT, hierdoor kunnen wij u garanderen dat er altijd een taxateur beschikbaar is: zowel voor een bedrijfsmatige taxatie van uw bedrijfspand en/of beleggingspand of een NWWI-taxatie van uw woning. Ook taxeren wij beleggingspanden en woningen in verhuurde staat; wij brengen deze taxatie-rapporten uit voor Rabobank, ABN AMRO, ING, Domivest, NIBC, Woonfonds etc. 

Het NWWI is een landelijk, onafhankelijk taxatie instituut dat als keurmerk voor taxateurs geldt. Het NWWI accepteert alleen taxateurs die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. De taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI werken allemaal volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Met een NWWI taxatie bent u verzekerd dat de taxateur een helder, objectief en betrouwbaar taxatierapport voor uw woning opstelt. Een NWWI rapport noemt men ook wel een gevalideerd taxatierapport. En daarnaast werken wij taxaties voor bedrijfspanden en beleggingspanden uit in het door bijna alle financiers van commercieel vastgoed geaccepteerde TMI-rapporten. 

Het op juiste waarde schatten van onroerende zaken is het hebben van een gedegen kennis van de  markt, de marktontwikkelingen en het op de hoogte zijn van plaatselijke en regionale ontwikkelingen en omstandigheden. Daarom is het noodzakelijk voor de geldverstrekker dat de taxateur plaatselijk goed bekend is en dat kunnen wij met een gerust hart zeggen met vier vestigingen in deze regio. 

Bel ons gerust met uw eventuele vragen over taxaties, wij zijn u graag van dienst. Of vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op!

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie