• Burgersdijk |Uw buitengewoon |betrokken taxateur Burgersdijk |Uw buitengewoon |betrokken taxateur Burgersdijk |Uw buitengewoon |betrokken taxateur

De taxatie van een woning in Utrecht

Het is uiterst interessant wat een goed uitgevoerde taxatie onthult over uw woning in de omgeving van Utrecht. Wij hebben veel kennis van de lokale vastgoedmarkt en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Op deze manier kunnen wij een correcte taxatie uitvoeren van uw woning, beleggingspand of bedrijfspand in Utrecht. Daarnaast beschikken wij over de vereiste kennis en certificeringen. Wij waarderen ook úw huis door middel van een taxatie die wordt uitgevoerd door ons personeel in Utrecht. Bij ons bent u verzekerd van een betrouwbaar en zorgvuldig opgesteld taxatierapport. Laat daarom uw huis een taxatie ondergaan die wordt uitgevoerd door ons makelaarsbureau uit Utrecht.

Onze certificeringen voor de taxatie van uw woning in Utrecht

Burgersdijk Makelaars staat met vier taxateurs geregistreerd in het taxateursregister NRVT. Als u uw huis een taxatie wil laten ondergaan, is bij ons in Utrecht altijd een taxateur beschikbaar. Ons taxateurs staan voor u klaar bij zowel de bedrijfsmatige taxatie van uw bedrijfs- of bellegingspand als voor de taxatie van u woning in Utrecht volgens de NWWI-richtlijnen. Ook taxeren wij beleggingspanden en woningen in verhuurde staat; wij brengen deze taxatierapporten uit voor onder andere Rabobank, ABN AMRO, ING, Domivest, NIBC, Woonfonds. Ons bureau weet de waarde van een pand precies op maat te analyseren wat waardevolle informatie oplevert als u bijvoorbeeld een pand op de markt zet of koopt. Als u een huis door middel van een taxatie wil laten analyseren bent u bij onze makelaars uit Utrecht in goede handen.

Wij staan voor u klaar bij een taxatie in, en in de directe omgeving van:

  • Utrecht
  • Bilthoven
  • Den Dolder
  • Baarn
  • Soest
  • Maartensdijk
  • Zeist
  • Bosch en Duin

Uw huis ondergaat een taxatie volgens de NWWI-richtlijnen bij ons in Utrecht

Het NWWI is een landelijk, onafhankelijk taxatie-instituut dat als keurmerk voor taxateurs geldt. Wij passen de NWWI-richtlijnen ook toe bij de taxatie van uw woning in Utrecht. Het NWWI accepteert namelijk alleen taxateurs die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast werken de taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, allemaal volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Daarom bent u er met een NWWI-taxatie van verzekerd dat de taxateur een helder, objectief en betrouwbaar taxatierapport voor uw woning in Utrecht opstelt. Een NWWI-rapport noemt men namelijk ook wel een gevalideerd taxatierapport. Daarnaast werken wij taxaties voor bedrijfspanden en beleggingspanden uit volgens de door bijna alle financiers van commercieel vastgoed geaccepteerde TMI-rapporten. U weet bij ons dus zeker dat u huis of pand in Utrecht de meest accurate taxatie doorloopt.

Wat belangrijk is als uw huis een taxatie ondergaat door ons in Utrecht

Het op juiste waarde schatten van onroerende zaken, bestaat uit het hebben van een gedegen kennis van de markt en de marktontwikkelingen. Ook is het belangrijk dat uw taxateur op de hoogte is van plaatselijke of regionale ontwikkelingen en omstandigheden. Het is noodzakelijk voor als u als geldverstrekker dat de taxateur plaatselijk goed bekend is. Gelukkig kunnen wij zeggen dat we hierover beschikken met onze vier vestigingen in deze regio. Taxatie is uitermate handig als u een pand op de markt wil zetten, bijvoorbeeld door middel van onze stille verkoopdienst. Via ons bureau weet u zeker dat uw huis een taxatie ondergaat die wordt uitgevoerd door de beste makelaars van Utrecht.

Neem contact met ons op als u de waarde van uw pand wil weten

Bel ons gerust met uw eventuele vragen over de taxatie van uw woning in de buurt van Utrecht. Wij zijn u graag van dienst en helpen u niet alleen bij taxaties, maar ook faciliteren wij u als u een huis wil kopen of een woning wil huren. Ook zijn wij gespecialiseerd in het makelen van ideale pandtransacties bij nieuwbouwwoningen. Neem daarom contact met ons op en plan uw afspraak bij ons makelaarsbureau als u uw huis een taxatie wil laten ondergaan in Utrecht. U bereikt ons door te bellen naar 030-2340008 of door een mail te sturen naar utrecht@burgersdijk.com. Of vul het onderstaand formulier in dan nemen wij contact met u op!

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie