De taxatie van woningen in Zeist

Bedrijfsmatig specialist
Nieuwbouwspecialist
Contact na sluiting

Voor u de woningmarkt betreedt, is het handig wij een taxatie uitvoeren als makelaar in Zeist. Een duidelijke indicatie van de marktwaarde van uw pand geeft u namelijk ook een helder beeld van de positie die het betreffende pand inneemt op de markt. Als uw taxatie correct is uitgevoerd, gebruikt u deze informatie om ervoor te zorgen dat uw pand niet voor een te lage prijs van de markt in Zeist verdwijnt. Ook gebruikt u taxatie-informatie om ervoor te zorgen dat u tegen een heldere en eerlijke prijs een koop kunt afsluiten.

Laat uw taxatie door ons in Zeist uitvoeren

Een goed uitgevoerde taxatie door ons in Zeist geeft u een indicatie van het woonsegment waarin u het beste verkoopt of koopt. Dit is een goed oriëntatiepunt vanuit welke u kunt bepalen hoe u de woningmarkt wil betreden. Om u te voorzien van het best mogelijke advies, voeren de makelaars in ons kantoor uw taxatie uit volgens de NWWI-richtlijnen. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI werken altijd volgens een controleerbare en beproefde methode. Zo stellen onze taxateurs voor u het meest accurate taxatierapport op. Overigens bieden wij ook reguliere makelaarsdiensten aan zoals assistentie bij huur of begeleiding bij koop.

Neem contact met ons op om uw taxatie te bespreken

Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor om de taxatie van uw pand in Zeist te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. U bereikt ons door te bellen naar 030-6933222 of door te mailen naar zeist@burgersdijk.com. Uiteraard staan wij ook voor u klaar als u vragen heeft over huurdiensten of als u koopmogelijkheden wilt bespreken. Uiteraard vinden wij voor u altijd uw droomappartement. Ongeacht of u wilt kopen of huren.

Maak een afspraak en kom langs bij een van onze vestigingen!

Om u beter van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies. Meer informatie